Gevel stoomreinigen Den Bosch inclusief impregneren   

Uw gevelstenen worden tot in de poriën stenen professioneel gereinigd  

 

Om de dunne waterafstotende toplaag van de gevels van uw woning in topconditie te houden is het belangrijk, dat u de gevels twee keer per jaar controleert. Hoe doet u dat? Dit is feitelijk eenvoudig. Kijk goed of er geen groei van algen, mossen en atmosferische vervuiling aan het ontstaan is. Ook dient u goed te letten op het ontstaan van donkere (vocht)plekken en scheuren. Wanneer dit het geval is neem dan voor een second opinion contact op met de gevelinspecteur van De Koning gevelreiniging en onderhoud. Hij kan voor u beoordelen of het tijd is voor gevel stoomreinigen Den Bosch inclusief impregneren.    

Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan dienen op korte termijn stappen ondernomen te worden, anders bestaat de kans dat uw gevels eerst gerenoveerd dienen te worden. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Gevel stoomreinigen Den Bosch is volstrekt milieuvriendelijk 

Kies altijd voor gevel stoomreinigen Den Bosch om uw gevelstenen tot in de poriën schoon te laten maken. Deze methode is absoluut onschadelijk voor de gevelstenen en het milieu. Er wordt uitsluitend gewerkt met water (stoom) dat tot 150 graden verwarmd wordt en dat met een variabele werkdruk uw gevelstenen tot in de poriën schoonmaakt. Wanneer dit gebeurd is en de gevelstenen zijn grotendeels opgedroogd kan het impregneermiddel dat wij gebruiken duurzaam worden aangebracht. Wanneer dit unieke impregneermiddel is opgedroogd, dan is de dunne waterafstotende toplaag voor tenminste één decennium gegarandeerd waterdicht en is de kans op vochtproblemen in Den Bosch verwaarloosbaar. Om dit te onderstrepen ontvangt u van de fabrikant van dit unieke impregneermiddel een garantie van maar liefst 10 jaar op de werking.  

 

Maak ook gebruik van het collectief gevel stoomreinigen Den Bosch 

Alle inwoners van de gemeente Den Bosch kunnen gebruik maken van het unieke collectiviteitsaanbod dat ook voor gevel stoomreinigen Den Bosch geldt. Voorwaarde is wel, dat u woont in Bokhoven, Den Bosch, Empel, Engelen, Kruisstraat, Nuland, Rosmalen of Vinkel. Des te meer gezinnen in een straat/wijk deelnemen des te aantrekkelijker de prijs voor gevel stoomreinigen wordt. Wanneer u aangeeft eventueel te willen profiteren van dit aanbod, dan komt onze gevelinspecteur bij u langs om op locatie te kijken wat de actuele conditie van uw gevel is. Op basis hiervan ontvangt u een maatwerk offerte die 2 weken geldig is. Neem voor een vrijblijvende maatwerk offerte contact met ons op en vergeet niet te melden dat u eventueel gebruik wilt maken van het collectief dat voor inwoners van De Bosch geldt. 

stoomreinigen gevel den bosch

Wilt u precies weten wat gevel stoomreinigen in Den Bosch kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.