Gevel schoonmaken
werk voor erkende
gevelspecialisten

Voor duurzaam reinigen is geavanceerde apparatuur en ervaring nodig

Het dak en de gevels van uw woning zijn bepalend voor de waarde en het woon- en leefklimaat van uw woning. Wanneer er met uw dak of de gevels van uw woning problemen ontstaan, dan zorgen deze op den duur voor kapitaalverlies of aanzienlijke kosten. En dat is volkomen onnodig. Door tenminste twee keer per jaar uw gevels te controleren op aanslag in de vorm van roet, algen of mosgroei. Controleer daarnaast ook op de aanwezigheid van donkere vochtplekken (ook wel doorslag genoemd). Wanneer u die constateert schakel dan voor een second opinion de erkende gevelspecialist van de Koning gevelreiniging in. Wanneer ook hij van mening is, dat het tijd is voor gevel schoonmaken bent u er meestal op tijd bij.

Gratis offerte

Gevel schoonmaken

Maatwerk offerte en vaste all-in prijs voor gevel schoonmaken

De Koning gevelreiniging is een gecertificeerd gevelspecialist. Wij bieden in het hele land diensten als gevel schoonmaken en gevel impregneren aan. Verreweg de meeste van onze klanten kiezen zowel voor gevel schoonmaken als voor gevel impregneren. Op zichzelf een logische keuze. Een gevel die door onze gevelspecialist duurzaam is schoongemaakt zal binnen een jaar weer versneld vol met aanslag zitten, omdat er geen beschermlaag overeen is gelegd in de vorm van impregneer. Door een gevel te laten impregneren kunt u optimaal genieten van een schone gevel die niet alleen water- en vuilafstotend is, maar er ook als nieuw uitziet. Voor gevel schoonmaken inclusief impregneren hebben wij een aantrekkelijk combinatietarief voor u samengesteld.

De Koning gevelreiniging werkt met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen. Om deze reden komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om exact in kaart te brengen wat de conditie en de afmetingen van uw gevels zijn. Op basis van onze bevindingen ontvangt u direct een offerte.