Gevel reinigen
zorgt voor
waardevermeerdering

Schoongemaakte gevels laten uw woning er weer als nieuw uitzien

De toenemende luchtvervuiling is niet alleen slecht voor mens en dier, maar blijkt ook steeds meer zijn uitwerking te hebben op gebouwen en woningen. Vooral in de Randstad en op plaatsen waar veel verkeer en industrie is zien we, dat de frisse kleuren van de muren versneld verdwijnen en grauw worden. En dat is totaal onnodig. Een gevel reinigen door een gespecialiseerd bedrijf als Gevelreiniging de Koning geeft uw woning weer een frisse uitstraling. Sterker nog. Uw woning ziet er weer als nieuw uit en is het stralend middelpunt van uw straat. Onze ervaring is, dat wij binnen enkele maanden ingehuurd worden door medebewoners uit uw wijk, voor gevel reinigen. Zij hebben vaak uw woning gezien.

Gratis offerte

Offerte formulier

Gevel reinigen betaalt zich ruimschoots terug

Zeker wanneer u van plan bent om uw woning of bedrijf te gaan verkopen betaalt een gevel reinigen zich ruimschoots terug. Zeker wanneer de voegen van uw gevels nog in goede staat zijn loont gevel reinigen helemaal. Waarom? De meeropbrengst van een woning of bedrijfspand kan oplopen boven de tienduizend euro. Daar staat tegenover dat de kosten, voor professioneel gevel reinigen in combinatie met impregneren, bij Gevelreiniging de Koning in verhouding tot de meeropbrengst laag te noemen zijn. Het gevel reinigen gebeurt met behulp van een professionele stoomcleaner met een druk hoger dan 200 BAR en een water temperatuur van 150 graden Celsius.

Ondeskundig gevel reinigen heeft grote gevolgen

Maandelijks worden wij geconfronteerd met de gevolgen van het zelf reinigen van de gevels. Het behoeft weinig voorstellingsvermogen wat er gebeurt wanneer op een verkeerde wijze de gevels schoongespoten zijn met meer dan 200 BAR. De voegen zullen voor een deel of grotendeels weggespoten zijn. Wanneer dit het geval is zullen de voegen verwijderd en vernieuwd moeten worden. Dat loopt in de spreekwoordelijke papieren. Zoals al eerder aangegeven zijn de kosten voor professioneel gevel reinigen relatief laag te noemen.