Gevel reinigen voegen en impregneren kan noodzakelijk zijn

Uitstraling en marktwaarde van uw woning zijn hierna een stuk hoger

Wanneer u als eigenaar van een woning geen periodiek onderhoud laat doen aan de buitenmuren, dan zal dit op termijn in meerdere opzichten vervelende consequenties hebben. Wij zullen er enkele voor u opnoemen. De buitenmuren vervuilen waardoor er een grauwsluier over uw woning komt te liggen. Wanneer u lang genoeg wacht zullen de gevelstenen op meerdere plaatsen gaan scheuren als gevolg van vorstschade. Voegen zullen langzaam wegslijten en op meerdere plaatsen zullen algen, mossen en atmosferische vervuiling gaan ontstaan. Resultaat: er zal op grote schaal vorstdoorslag gaan ontstaan, die zijn/haar weerslag zal krijgen op de conditie van de binnenmuren. Het lijkt overdreven. De beste graadmeter zijn bewoners met gevoelige longen. Zij krijgen klachten, omdat vochtdoorslag een ideale voedingsbodem is voor het ontstaan van schadelijke schimmels in de spouwruimte. En dit alles had eenvoudig voorkomen kunnen worden. De gevel reinigen voegen en impregneren kosten zijn wanneer u ze afzet in de tijd best laag te noemen.

Gratis offerte

Offerte formulier

Gevel reinigen voegen en impregneren kosten betalen zich direct terug

Het verstandigste is, dat u eens in de 10 tot 15 jaar uw buitenmuren een periodieke onderhoudsbeurt laat geven. Waarom? Afhankelijk van de steensoort en locatie begint de waterafstotende toplaag dan slijtageplekken te krijgen. U kunt dit zelf constateren door het ontstaan van donkere vochtplekken in uw gevels, de aangroei van algen, mossen en atmosferische vervuiling. Wanneer u dit signaleert en actie onderneemt door een gecertificeerde gevelspecialist in te huren volstaan gevel reinigen en gevel impregneren. Bent u te laat, dan krijgt u te maken met gevel reinigen voegen en impregneren kosten. U bent dan een stuk duurder uit, omdat voegen verwijderen en vervangen arbeidsintensief is. Bovendien bestaat de kans dat sommige gevelstenen vervangen moeten worden.

 

Controleer tenminste 2x per jaar de conditie van uw buitenmuren

U doet er verstandig aan om uw gevels 2x per jaar te controleren. U kunt dit heel eenvoudig doen. Neem in het voorjaar tenminste 3 foto’s van uw gevel(s) met uw mobiele telefoon en sla deze op. Neem een half jaar later van dezelfde positie wederom 3 foto’s en kijk of er noemenswaardige veranderingen zijn waar te nemen. Is dit het geval stuur deze dan voor een deskundigenoordeel naar de gecertificeerde gevelspecialist van De Koning Gevel reiniging en onderhoud. U voorkomt dan dat u te laat bent met het periodieke onderhoud en onnodige kosten moet maken voor reinigen voegen en impregneren.

Wilt u vrijblijvend een maatwerk offerte ontvangen voor gevel reinigen voegen en impregneren kosten?