Gevel reinigen kosten hangen af van actuele conditie gevel 

Op basis van resultaten gevelinspectie ontvangt u een maatwerk offerte 

 

Vrijwel dagelijks worden wij telefonisch benaderd met de vraag wat bij De Koning gevelreiniging en onderhoud de gevel reinigen kosten per vierkante meter zijn. Logisch dat u dit wilt weten, want dan kunt u uitrekenen hoe hoog de totale investeringskosten ongeveer zijn. Dan zegt de prijs per vierkante meter niets, want er komen tal van kosten bij waar u rekening mee moet houden. Denk hierbij aan gebruik stelling, aan- en afvoer materialen, producten die gebruikt worden, garantietermijn enz.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Eerst een gratis gevelinspectie en daarna een maatwerk offerte  

Om u duidelijk inzicht te geven wat de daadwerkelijke investeringskosten in zijn totaliteit zijn, wordt eerst een afspraak gemaakt voor een gratis gevelinspectie. Op basis hiervan krijgt u een maatwerk offerte aangeboden met daarin alle gevel reinigen kosten. Deze maatwerk offerte is 14 dagen geldig en hierin zijn alle kosten opgenomen. Dus geen onverwachte verrassingen achteraf. De werkzaamheden worden door gecertificeerde gevelspecialisten uitgevoerd.  

 

In de all-in offerte wordt standaard ook impregneren opgenomen  

Wanneer een gevel verkleurd is en er algen en mossen opgroeien betekent dit, dat in de waterafstotende toplaag slijtage plekken zijn ontstaan. Deze toplaag kan hersteld worden met een professioneel impregneermiddel dat wij gebruiken. Hiermee wordt de waterafstotende toplaag in zijn geheel voor tenminste één decennium hersteld. Om te onderstrepen dat dit inderdaad het geval is, ontvangt u een fabrieksgarantie van 10 jaar op de werking van dit middel. Daarom nemen wij in de gevel reinigen kosten standaard ook impregneren op 

Wanneer u akkoord bent met de gevel reinigen kosten wordt in overleg met u een datum afgesproken wanneer met de werkzaamheden gestart gaat worden.  

Gevelreiniging particulieren

Wilt u weten wat de gevel reinigen kosten zijn?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.