Gevel reinigen
kosten zijn een
uitstekende investering

Levert een meerwaarde op bij verkoop en voorkomt onnodige schade

Als u de kopregel van deze pagina leest dan zult u daar waarschijnlijk vraagtekens bij plaatsen. Hoe kunnen gevel reinigen kosten een uitstekende investering genoemd worden? Dat willen wij onderstaand graag voor u verduidelijken.

Gratis offerte

Offerte formulier
Gevel reinigen kosten

Gevel reinigen kosten laten uw gevel er weer als nieuw uitzien

In de loop der tijd vervuilen uw gevels en komt er als het ware een grauwsluier over uw woning te hangen. Op zichzelf is dat een normaal verschijnsel. Wanneer u de gevels van uw woning door een gecertificeerd gevelspecialist laat reinigen, dan krijgen uw gevels de oorspronkelijke kleur weer terug. De muren van uw woning lijken wel nieuw te zijn neergezet. Uw woning wordt in positieve zin de blikvanger van uw straat, wanneer u dit als eerste laat doen. Bij eventuele verkoop van uw woning zult u een meerprijs kunnen maken die de investering van de gevel reinigen kosten ruimschoots zal compenseren.

Gevel reinigen kosten die door u gemaakt worden, omdat uw gevel een grote beurt nodig heeft besparen u voor schade in de naaste toekomst. Wanneer u uw gevels niet op tijd laat schoonmaken én impregneren krijgt u hier gegarandeerd mee te maken. Denk hierbij aan vochtdoorslag, kapotgevroren stenen, gescheurde stenen, lekkages en zelfs kozijnen die gaan rotten. Door eens in de 10 tot 20 jaar uw gevels een grote beurt te laten geven kunt u blijvend wonen zonder zorgen. En dat laatste is een prettige gedachte.

Korting op de gevel reinigen kosten bij De Koning gevelreiniging

Wanneer u zowel uw gevel wilt laten reinigen en impregneren ontvangt u een aantrekkelijke korting op de gevel reinigen kosten. Hoeveel deze zijn hangt af van de oppervlakte van uw gevel. Om deze reden komen wij voor een offerte aanvraag altijd vrijblijvend bij u langs om alles in kaart te brengen. Wanneer wij dat hebben gedaan ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Mooier kunnen wij het niet maken.