Gevel reinigen en voegen altijd in combinatie impregneren!

Anders hebben vocht en water vrij spel en blijven de klachten bestaan

Als gecertificeerd gevelspecialist worden wij enkele keren per maand benaderd met de vraag wat bij ons de kosten zijn die wij in rekening brengen voor gevel reinigen en voegen. Wanneer wij deze aanvraag binnenkrijgen geven wij aan, dat wij reinigen en voegen alleen aanbieden in combinatie met impregneren. In eerste instantie is men dan vaak verbaasd over ons antwoord, omdat er bedrijven zijn die deze diensten wel aanbieden. Wanneer wij uitleggen wat de achterliggende reden is, dat wij hiervoor kiezen, begrijpt men vrijwel altijd ons standpunt.

Gratis offerte

Offerte formulier

Door het intensieve reinigen is een groot deel van de toplaag verwijderd

Als gecertificeerde gevelspecialist gaan wij voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij kunnen als gecertificeerd gevelspecialist alleen 10 jaar fabrieksgarantie aanbieden, wanneer alle werkzaamheden met de juiste A-merk producten en op de juiste wijze zijn aangebracht. Deze garantie kunnen wij niet geven wanneer een klant zelf een impregneermiddel heeft aangebracht. Bovendien weten wij niet voor welk middel men gekozen heeft. Er zijn zelfs eigenaren die ervoor kiezen om hun gevelstenen na het gevel reinigen en voegen niet te laten impregneren. Wanneer een potentiële opdrachtgever niet voor impregneren besluit, dan vervalt elke vorm van garantie. Door het intensieve reinigen is een groot deel van de waterafstotende toplaag verwijderd. Regen, wind, vorst, algen, mossen en atmosferische vervuiling hebben hierdoor vrij spel.

Kies altijd voor gevel reinigen en voegen inclusief impregneren

Na het gevel reinigen en voegen ziet uw gevel er weer als nieuw uit. Er is echter een groot verschil. De waterafstotende toplaag van de gevelstenen is voor het grootste deel verdwenen en zal vervangen moeten worden. Voor het volledig herstellen van deze toplaag gebruiken wij het impregneermiddel Funcosil SE van Remmers. Dit middel werkt dermate goed dat een fabrieksgarantie van 10 jaar kan worden aangeboden op de werking van dit impregneermiddel. Voorwaarde is wel dat dit is aangebracht door een gecertificeerd gevelspecialist als De Koning Gevelreiniging en Onderhoud.

Wilt u een maatwerk offerte ontvangen voor gevel reinigen en voegen inclusief impregneren?