Gevel reinigen en
impregneren door
De Koning gevelreiniging

Bespaart op termijn forse kosten uit en zorgt voor hogere verkoopprijs

In de gevels van uw woning worden steeds meer donkere vochtplekken zichtbaar. Ook ziet u dat er steeds meer groene plekken en zwarte aanslag zichtbaar worden. Het lijkt wel of er een grauwsluier over de gevels van uw woning is gekomen. En dat laatste klopt inderdaad. Zeker wanneer u de gevels van uw woning nog nooit professioneel heeft laten reinigen door een gevelspecialist als De Koning gevelreiniging, dan kunnen dit soort klachten in de loop der jaren gaan ontstaan en is actie gewenst. Het is tijd voor een grote onderhoudsbeurt van u gevels, want net als bij een auto dienen uw gevels periodiek onderhouden te worden. Het enige verschil is, dat een gevel slechts eens in de 10 tot 20 jaar onderhouden dient te worden.

Gratis offerte

Offerte formulier

Gevel reinigen en impregneren gaan hand in hand

Korte toelichting waarom periodiek gevel reinigen en impregneren nodig is. De gevels en daken van woningen staan dagelijks onder invloed van weersinvloeden, de natuur en niet te vergeten milieuverontreiniging. Hierdoor wordt in de loop der tijd de bovenlaag van muurstenen steeds poreuzer. Hierdoor kan water naar binnen dringen en kunnen algen en mossen zich gaan ontwikkelen in de gevels van uw woning. Dat geldt ook voor roetaanslag en zure regen. Deze twee componenten zorgen voor een chemische reactie die langzaam uw muurstenen aantast. Kapotte muurstenen en ontwikkeling van schimmels in de tussenmuren zijn het gevolg. Dit zorgt op den duur voor een forse aantasting van het leefklimaat in uw woning en verkort de levensduur van uw gevels aanzienlijk.

Maatwerk offerte ontvangen voor gevel reinigen en impregneren?

Door professioneel gevel reinigen en impregneren kunnen dit proces tot staan brengen en verhelpen. Wanneer u hiervoor een maatwerk offerte wilt ontvangen maak den een vrijblijvende afspraak met ons en raadpleeg de rubriek contact