Gevel onderhoud door de Koning is het behoud van uw woning

De gevelstenen en dakpannen van uw huis blijven in topconditie

 

Wonen zonder zorgen. Wie wil dat nu niet? Wat betreft uw buitenmuren en pannendak heeft u dat voor een belangrijk deel zelf in de hand. Wanneer u periodiek gevel onderhoud laat verzorgen door een gecertificeerd gevelspecialist, zoals de Koning Gevelreiniging en Dakreiniging, dan is de kans op vochtdoorslag en scheurvorming verwaarloosbaar. En dat niet alleen. Dankzij de goed onderhouden gevelstenen zal uw woning aan de buitenzijde de uitstraling blijven houden van een nieuwe woning. Dat vergroot ongemerkt het woongenot, want het is prettig thuiskomen in een woning die er mooi uitziet. Een ander pluspunt is de verkoopwaarde van uw woning. Die zal absoluut hoger liggen wanneer buren in een vergelijkbare woning geen periodiek gevel onderhoud laten doen.

Gratis offerte

Offerte formulier

De kosten gevel onderhoud wegen ruimschoots op tegen de pluspunten

Dat de kosten voor gevel onderhoud een uitstekende investering zijn staat vast. Wist u dat duurzaam gevel onderhoud slechts eens in de 10 tot 15 jaar moet gebeuren? Zet daar de kosten voor buitenschilderwerk op af. Al gauw kost het eens in de 5 tot 7 jaar inhuren van een schilder € 4.000,- tot € 5.000,- Wanneer we die willen vergelijken met gevel onderhoud betekent dit een investering die ligt tussen de € 8.000 – € 10.000,- Wij kunnen u ongezien garanderen dat u met gevel onderhoud een stuk goedkoper uit bent. Op basis hiervan durven wij te stellen dat duurzaam gevel onderhoud loont.

Gevelreiniging particulieren

Hoe gaan wij te werk wanneer u een maatwerk offerte wilt ontvangen?

  1. U neemt telefonisch of per e-mail contact met ons op.
  2. Zodra wij uw aanvraag ontvangen maken wij op locatie een afspraak met u om de actuele conditie van uw gevel inclusief oppervlakte in kaart te brengen.
  3. Op basis hiervan ontvangt u van ons een maatwerk offerte inclusief all-in prijs.
    De offerte is 15 dagen geldig.
  4. Bent u niet akkoord met de offerteprijs dan hoeft u niets te doen. Wilt u gebruik maken van de maatwerk offerte? Bevestig deze dan. In overleg met u wordt dan een afspraak gemaakt wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden.
  5. Uitgezonderd calamiteiten vinden de werkzaamheden op de afgesproken datum plaats.
  6. Wanneer de beschreven werkzaamheden in de maatwerk offerte zijn uitgevoerd ontvangt u van ons een factuur zoals vermeld in de maatwerk offerte. Geen verrassingen achteraf.

Als klant weet u bij de Koning Gevelreiniging en onderhoud waar u aan toe bent. Kwaliteit voor een aantrekkelijke marktconforme prijs.

Bent u benieuwd wat de investeringskosten zijn voor gecertificeerd gevel onderhoud?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen