Gevel laten impregneren Eindhoven voorkomt schade en kosten 

Geef algen, mossen, atmosferische vervuiling en vocht geen kans 

 

Ongeacht in welke plaats uw woont nodigen wij u uit om eens een keer door een woonwijk te gaan wandelen waar identieke huizen staan, die tenminste 15 jaar oud zijn. Waarom? Kijk dan naar de gevels van de woningen. U zult zien dat sommige gevels van woningen er nog als nieuw uitzien, maar bij de meeste woningen niet. Er hangt een groen / grijze grauwsluier over de gevels en bij sommige zult u zelfs donkere plekken zien. Hoe kan dit? Het antwoord op deze vraag is simpel. Men heeft de gevel laten (stoom)reinigen en daarna voor gevel laten impregneren Eindhoven gekozen. Twijfelt u aan ons antwoord? Dat is uw goed recht. Bel bij de bewoners aan en vraag waarom bij hen de gevels nog zo schoon zijn. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Onwetendheid over gevolgen niet periodiek onderhouden gevels  

De reden, dat nog steeds de meeste woningeigenaren niet weten wat de gevolgen zijn van het niet periodiek laten onderhouden van de gevels is de voornaamste reden, dat zij het niet laten doen. Vaak zien we dat pas stappen ondernomen worden wanneer het eigenlijk te laat is. En dat is doodzonde. In een groot aantal gevallen moeten enkele gevelstenen vernieuwd worden (vaak vorstschade) en wanneer men pech heeft dienen zelfs de voegen vervangen te worden. Dan hebben we het nog geeneens over het ontstaan van mogelijke schimmelvorming in de spouwmuren als gevolg van vochtdoorslag. Door uw gevel te laten stoomreinigen en daarna voor gevel laten impregneren Eindhoven te kiezen voorkomt u deze problemen en kunt u wonen zonder zorgen. 

Gevel stoomreinigen inclusief gevel laten impregneren Eindhoven 

Niet alleen zorgen gevel stoomreinigen inclusief gevel impregneren Eindhoven ervoor dat uw gevels in topconditie blijven. Uw woning ziet er een stuk beter uit en zal bij een eventuele verkoop gegarandeerd meer bezoekers opleveren die de woning willen bezichtigen. Ook is de kans op schade aan uw gevels verwaarloosbaar. Ons advies. Controleer tenminste 2 keer per jaar uw gevels op algen, mossen, atmosferische vervuiling en donkere (vocht)plekken. Wanneer u merkt dat sprake is van een versterkte aangroei, neem dan voor een deskundigenoordeel contact op met de gevelinspecteur van De Koning gevelreiniging en onderhoud. Hij kan u vertellen of periodiek onderhoud daadwerkelijk nodig is. Wanneer dit inderdaad het geval is ontvangt u van hem een maatwerk offerte voor gevelreiniging en gevel laten impregneren Eindhoven.   

gevel impregneren eindhoven

Wilt u precies weten wat gevel impregneren in Einhoven kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.