Gevel laten impregneren Den Bosch vakwerk voor specialisten 

Duurzaam impregneren kan uitsluitend op een brandschone ondergrond 

 

Steeds meer huizenbezitters in ’s-Hertogenbosch zijn er inmiddels van doordrongen, dat de gevels van hun koopwoning periodiek onderhouden moeten worden. Anders is de kans op vochtproblemen na verloop van tijd reëel, omdat in de dunne waterafstotende toplaag op de gevelstenen dan slijtageplekken zijn ontstaan. Door gevel laten impregneren Den Bosch met een professioneel impregneermiddel kunt u de waterafstotende toplaag volledig herstellen. Er is echter een grote uitdaging. Duurzaam gevel laten impregneren Den Bosch is alleen mogelijk op een brandschone ondergrond. Dit betekent in de praktijk dat u eerst de gevelstenen van uw woning tot in de poriën grondig zal moeten laten reinigen. Wanneer dit gebeurd is, kan het unieke impregneermiddel worden aangebracht wanneer het vochtpercentage van uw gevelstenen dit toestaat. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Combinatietarief gevel laten impregneren Den Bosch inclusief reinigen  

De Koning gevelreiniging en onderhoud uit het Noord-Brabantse Oss is een gecertificeerde gevelspecialist die alle denkbare diensten aanbiedt op het gebied van geveltechniek. Uitgangspunt is dat de werkzaamheden duurzaam worden uitgevoerd. Aangezien een gevel impregneren Den Bosch alleen kan gebeuren wanneer de ondergrond brandschoon is wordt impregneren uitsluitend aangeboden wanneer de gevelstenen tot in de poriën zijn gereinigd. Alleen dan kan de waterafstotende toplaag duurzaam worden hersteld en kan een fabrieks- garantie van 10 jaar op de werking van het impregneermiddel worden aangeboden. Om deze reden kunt u bij De Koning gevelreiniging en onderhoud gebruik maken van een aantrekkelijk combinatietarief voor het laten reinigen en impregneren van uw gevelstenen in de gemeente ’s-Hertogenbosch.  

Maatwerk offerte gevel laten reinigen impregneren Den Bosch ontvangen?  

Dat kan? Neem voor een vrijblijvende afspraak op locatie telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze gevelinspecteur komt dan op afspraak bij u langs om de conditie en de afmetingen van uw gevel in kaart te brengen. Op basis van zijn bevindingen ontvangt u van ons een maatwerk offerte voor gevel laten impregneren Den Bosch inclusief reinigen. Deze maatwerk offerte is 2 weken geldig. Na uw akkoord wordt in overleg met u een tijdstip vastgelegd wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden. U ontvangt 10 jaar fabrieksgarantie op de werking van het impregneermiddel dat wij gebruiken. Mooier kunnen wij het niet voor u maken. 
  

gevel impregneren den bosch

Wilt u precies weten wat gevel impregneren in Den Bosch kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.