Gevel impregneren kosten zijn vast onderdeel gevelreinigen

Anders houdt een schoongemaakte gevel geen water tegen

 

Als gecertificeerd gevelspecialist verbazen wij ons regelmatig, dat er bedrijven zijn die reclame maken, dat u ze in kunt huren voor de laagste gevel impregneren kosten. Als ervaren gevelspecialist kunnen wij dergelijke aanbiedingen niet plaatsen, omdat men een impregneermiddel alleen duurzaam kan aanbrengen wanneer de ondergrond brandschoon is. Dit houdt in, dat de gevelstenen tot in de poriën gereinigd moeten zijn. Anders werkt het niet. Vandaar dat bij gecertificeerde gevelspecialisten als De Koning gevelreiniging en onderhoud de gevel impregneren kosten een vaste component zijn van een gevel duurzaam reinigen.

Gratis offerte

Offerte formulier

Gevel impregneren kosten zijn onderdeel van maatwerk offerte

Om u antwoord te kunnen geven op de vraag hoe hoog de gevel impregneren kosten zijn verwijzen wij graag naar de maatwerk offerte die een klant standaard van ons krijgt. Hierin worden zij standaard door ons opgenomen, want een gereinigde gevel moet geïmpregneerd worden met een professioneel impregneermiddel als Funcosil SE. Dit zorgt er namelijk voor, dat de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen volledig wordt hersteld. Vocht kan hierdoor niet naar binnendringen. Bovendien blijft uw muur dankzij deze toplaag schoon, omdat algen, mossen en atmosferische vervuiling zich niet / zeer moeilijk kunnen hechten aan de gevelstenen.

10 Jaar fabrieksgarantie op de werking van het impregneermiddel Funcosil SE

Hoe werkt een impregneermiddel? Wanneer de gevelstenen zijn gereinigd en tot in de poriën zijn opgedroogd kan het impregneermiddel worden aangebracht. Het impregneermiddel dicht de poriën van de stenen. Vocht krijgt op deze wijze geen kans meer om opgezogen te worden naar de binnenzijde van uw woning. De binnenmuren van uw woning zullen na verloop van tijd geen last meer hebben van vocht. Eventuele schimmels in de spouwmuren zullen verdwijnen. Vooral bewoners met gevoelige longen zullen hiervan gaan profiteren. Om de kwaliteit te garanderen ontvangt u 10 jaar fabrieksgarantie. Samengevat: Uw gevels zijn niet alleen in een excellente conditie, maar zij zien er tevens als nieuw uit. Uw woning heeft de uitstraling gekregen van een nieuwe woning.

Wilt u vrijblijvend een maatwerk offerte ontvangen voor gevel impregneren kosten?