Gevel impregneren kosten met een fabrieksgarantie van 10 jaar 

Impregneren is alleen mogelijk wanneer de gevels door ons zijn gereinigd 

 

Regelmatig worden wij benaderd met de vraag wat bij De Koning Gevelreiniging en onderhoud de gevel impregneren kosten zijn. Deze dienst bieden wij uitsluitend in combinatie met gevelreinigen aan. Om een gevel duurzaam te kunnen impregneren dienen de gevelstenen tot in de poriën gereinigd te zijn, anders kan het professionele impregneermiddel dat wij gebruiken niet duurzaam haar werk doen. Bovendien geldt de 10 jaar fabrieksgarantie dan niet meer, omdat deze duidelijk voorschrijft dat de ondergrond brandschoon moet zijn.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Hoogte gevel impregneren kosten hangt van diverse factoren af 

De totale kosten voor het impregneren van een of meerdere gevels wordt bepaald door:  

 • Het aantal m2 gevel dat geïmpregneerd moet worden 
 • Het gekozen impregneermiddel  
 • De bereikbaarheid / locatie van de gevels 
 • Het materiaal waarvan de gevelsteen is gemaakt 

   

  Gevelreiniging particulieren

  Wanneer weet u dat het tijd wordt om uw gevel te laten impregneren? 

  Wanneer u merkt, dat er een groen grijze grauwsluier over de gevels van uw woning begint te ontstaan, dan is het de hoogste tijd om actie te gaan ondernemen. Dit wijst er op, dat in de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen slijtageplekken zijn ontstaan. Hierin zijn algen, mossen, atmosferische vervuiling en vochtplekken tot ontwikkeling gekomen. Om te voorkomen dat er verdere schade gaat ontstaan, is het de hoogste tijd om uw gevel te laten reinigen en impregneren. 

   Onze specialisten gebruiken voor gevel impregneren Remmers Funcosil. Dit is op afstand het beste impregneermiddel. Wanneer een van onze gecertificeerde gevelspecialisten dit aanbrengt dan ontvangt u van de fabrikant een schriftelijke garantie van 10 jaar op de werking. Wanneer u de gevel impregneren kosten afzet tegen de gegarandeerde minimale levensduur, dan is het laten impregneren van uw gevel met Remmers Funcosil een lucratieve investering. 

  Wilt u weten wat bij de Koning gevelreiniging en onderhoud de investeringskosten zijn voor duurzaam gevelreinigen incl. impregneren?

  Vraag dan een maatwerk offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen.