Gevel impregneren door gevelspecialist met 10 jaar garantie 

Bovendien heeft u de zekerheid dat het impregneren goed gebeurt 

 

Veel mensen onderschatten gevel impregneren, want ogenschijnlijk lijkt het toch niet zo moeilijk om een impregneermiddel aan te brengen op de gevel van een woning. Dat schijn bedriegt is ook hier het geval. Als het impregneren niet op de juiste wijze gebeurt, dan is de kans behoorlijk groot dat delen van de gevel niet duurzaam waterafstotend zijn. Nier voor niets geeft de producent van het impregneermiddel dat wij gebruiken 10 jaar garantie wanneer het is aangebracht door een gecertificeerd gevelspecialist als De Koning Gevelreiniging en onderhoud uit Oss. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Het grote belang van duurzaam gevel impregneren  

Waarom is het zo belangrijk dat u eens in de 10 tot 15 jaar de gevels van uw woning of bedrijfspand laat impregneren? U voorkomt dan, dat er onnodig schade aan uw gevels ontstaat en dat er vochtdoorslag gaat plaatsvinden. Wanneer u dit doet dan zult u merken dat de conditie van uw gevelstenen goed blijft. Vrijwel geen algen, mossen, aanslag en donkere vochtplekken zullen waarneembaar zijn op uw gevels. Daarnaast zullen het aantal scheurtjes in uw gevelstenen tot een minimum beperkt blijven. Uw gevelstenen gaan tot wel tientallen jaren zonder problemen mee en zien er veel beter uit! 

Impregneren gevel

Gevel impregneren kan alleen op een brandschone ondergrond  

Zeer belangrijk is het, dat u het impregneermiddel nooit gaat aanbrengen op uw gevelstenen zonder dat u deze intensief heeft laten stoomreinigen! Dan heeft impregneren absoluut geen enkele zin. Sterker nog de minuscule worteltjes van algen en mossen kunnen zich dan rustig verder ontwikkelen onder het impregneermiddel. Dit is het laatste wat u wilt. Kies daarom altijd voor het laten stoomreinigen en impregneren van uw gevelstenen door een gecertificeerd specialist als De Koning Gevelreiniging en onderhoud. U profiteert dan ook van een aantrekkelijke combinatiekorting.  

Vraag kosteloos een maatwerk offerte aan voor gevel impregneren en reinigen bij de Koning Gevelreiniging en Onderhoud