Gevel huis reinigen geen luxe maar bittere noodzaak

Voorkomt schade aan gevels en zorgt voor betere isolatie van uw woning

 

Woningeigenaren die voor gevel huis reinigen kiezen, doen dit niet alleen uit een esthetisch oogpunt. In tegendeel zelfs. Natuurlijk draagt een woning die er als nieuw uitziet bij tot het woongenot. De werkelijke reden dat woningeigenaren voor gevel huis reinigen kiezen is tweeledig en erop gericht om kosten te besparen.

  • Wanneer u periodiek (eens in de 10 tot 15 jaar) de gevel(s) van uw huis laat reinigen, dan is de kans op directe- en indirecte schade aan uw gevel(s) in de naaste toekomst zeer gering.
  • Indien u als eigenaar naast het reinigen van de gevels ook voor impregneren kiest, dan neemt de isolatiewaarde van uw gevels met maar liefst 5 tot 8% toe. Dit lijkt op het eerste gezicht niet veel, maar met de huidige hoge energietarieven kan dit jaarlijks voor een forse besparing zorgen van de energiekosten.

Gratis offerte

Offerte formulier

Huur voor gevel huis reinigen een gecertificeerd gevelspecialist in

Een toenemend aantal bedrijven presenteert zich op het internet als gevelreinigingsbedrijf. De reden is, dat steeds meer particulieren de gevels van hun huis willen laten reinigen en impregneren. In de praktijk blijkt dit niet altijd een succes te zijn. De kennis, expertise en professionele apparatuur ontbreekt. Een paar keer per maand wordt onze hulp ingeroepen door een particulier, omdat de voegen en gevelstenen ernstig zijn beschadigd. De schade kan dan fors in de spreekwoordelijke papieren lopen. Ons advies. Kies altijd voor een erkend gevelspecialist als De Koning Gevelreiniging en Onderhoud wanneer u van plan bent om uw gevel huis te laten reinigen en impregneren.

gevel huis reinigen

Ervoor

Gevel huis reinigen

Erna

Gratis maatwerk offerte gevel huis reinigen bij De Koning Gevelreiniging

Bent u van plan om de gevels van uw huis te laten reinigen? Neem dan voor een gratis maatwerk offerte gevel huis reinigen contact met ons op. Op afspraak komen wij dan bij u langs om u een maatwerk offerte aan te kunnen bieden.