De Koning Gevelreiniging en onderhoud op RTL7

De 5 ***** gevelspecialist voor geheel Nederland

Op 14 juni jl. hebben op locatie de TV opnames plaatsgevonden voor het programma ‘Op de Zaak’ dat wordt uitgezonden op RTL7. In dit programma worden bedrijven voor het voetlicht geplaatst, die zich onderscheiden in hun vakgebied.

De Koning Gevelreiniging en onderhoud uit het Noord-Brabantse Oss behoort tot deze selectieve groep bedrijven. Bij deze innovatieve gevelspecialist bent u in goede handen wanneer de gevels van uw woning toe zijn aan een duurzame en kostenbesparende onderhoudsbeurt of zich een probleem voordoet.

TV opnames

Top kwaliteit voor een marktconforme prijs

U kunt de vakmensen van De Koning Gevelreiniging en onderhoud inhuren voor elk probleem, dat met de gevels van uw woning of bedrijfspand te maken heeft. U moet dan denken aan zaken zoals: Gevel reinigen, gevel impregneren, gevel stoomreinigen, gevel Torbo zandstralen, gevel renoveren en een unieke 48 – uurs graffiti verwijderen dienst in het gehele vaste land. De kracht van De Koning Gevelreiniging en onderhoud is, dat wij uitsluitend werken met een team gecertificeerde gevelspecialisten, geavanceerde apparatuur en met  A-merk producten. Zo ontvangt u bij ons een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar wanneer u uw gevels laat impregneren door ons

All-in offerte en een primeur voor onze kijkers

In tegenstelling tot veel collega bedrijven weet u van tevoren wat de exacte kosten zijn voor de diensten waarvoor u ons inhuurt. Eigenaar Anthony van Dreumel komt altijd op afspraak bij u langs om in kaart te brengen wat de conditie van uw gevels is en welke diensten u bij ons wilt afnemen. Op basis hiervan ontvangt u van tevoren een maatwerk offerte met all-in prijs. Tevens onthulde hij tijdens de opnamen een primeur die het nog aantrekkelijker maakt voor particulieren  en bedrijven om De Koning Gevelreiniging en onderhoud in te huren.