Bij de gevelreiniger Nederland is een gevelinspectie gratis

Op tijd uw gevels laten impregneren is veel goedkoper dan renoveren

 

De Koning gevelreiniging en onderhoud uit het Brabantse Oss wordt, dankzij het leveren van 5 ***** diensten op het gebied van duurzaam gevelreinigen en onderhoud door geheel Nederland, gezien als de gevelreiniger van Nederland. Niet alleen worden de gevelwerken gedaan door gecertificeerde gevelspecialisten die hun vak verstaan. Ook werken wij uitsluitend met A-merk producten die garant staan voor vele jaren onbekommerd woonplezier. Zo krijgt u van de fabrikant van ons impregneermiddel 10 jaar fabrieksgarantie op de werking van dit product en hebben onderzoeken aangetoond dat de isolatiewaarde van uw gevel toeneemt met 4% tot 8%. Dit levert een besparing van uw energierekening op.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Waarom kiezen steeds meer gezinnen voor de gevelreiniger? 

Antwoord: Wij leveren topkwaliteit voor een marktconforme prijs en wij doen wat wij met u afspreken. Zo komt onze gevelinspecteur altijd op afspraak bij u langs om de actuele conditie van uw gevel(s) in kaart te brengen. Hier zijn overigens geen kosten aan verbonden. Wanneer hij dit gedaan heeft, dan ontvangt u van hem een maatwerk offerte inclusief een all-in prijs die 14 dagen geldig is. Zo weet u als eventuele opdrachtgever precies wat de exacte kosten zijn en wordt u na afloop niet geconfronteerd met onverwachte kosten. Wij horen dit helaas maar al te vaak van nieuwe klanten, die hier in het verleden mee te maken hebben gehad.  

Advies de gevelreiniger: Stel periodiek onderhoud gevels nooit uit 

Helaas zien we vanwege de hoge kosten voor levensonderhoud steeds vaker, dat men het periodiek onderhoud uitstelt. Doe dit niet, want voordat u het weet kunt u uw gevels niet meer duurzaam laten stoomreinigen en impregneren. Dan moeten uw gevels gerenoveerd worden en dan bent u een stuk duurder uit. Dan hebben wij het nog geeneens over het leefklimaat in uw woning, want door vochtdoorslag kunnen schimmels ontstaan en krijgen medebewoners met gevoelige longen problemen.  

Dak reinigen erna

Neem geen enkel risico en vraag een gratis gevelinspectie aan 

Neemt u een groei van algen, mossen en atmosferische vervuiling waar op de gevel(s) van uw huis. Neem dan voor een gratis gevelinspectie contact op met de gevelreiniger van Nederland, dan weet u of groene aanslag verwijderen nodig is.  

Wilt u precies weten wat uw gevel laten reinigen kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.