Dakreiniging zorgt dat uw dak er weer als nieuw uitziet

Periodiek dakpannen schoonmaken voorkomt hoge renovatiekosten

 

Steeds meer huiseigenaren ervaren dat periodieke dakreiniging loont. Dit wordt helemaal zichtbaar wanneer u in een huis woont waarvan er meerdere typen in dezelfde straat of wijk staan. Dan heeft u als woningeigenaar een uitstekend vergelijk.

Gratis offerte

Offerte formulier

Voordelen periodieke dakreiniging door gecertificeerd bedrijf

Wanneer u ervoor kiest om periodiek de dakpannen van uw woning te laten reinigen door een gecertificeerd specialist als De Koning Gevelreiniging en Dakreiniging, dan zal direct het kleurverschil en de uitstraling van uw dakpannen in positieve zin opvallen. Op uw dakpannen zullen geen algen, mossen, schimmels en donkere milieuverontreiniging zitten. Is dit dan zo belangrijk? Ja. Uw dakpannen zullen geen last hebben van scheuren en/of breuken wanneer zij 20 jaar oud zijn. Dit in tegenstelling tot uw buren, die niet voor dakreiniging hebben gekozen. Zij zullen hier ongetwijfeld wel last van hebben. Er zal ongetwijfeld al een loodgieter of dakdekker zijn geweest om enkele dakpannen te vervangen of een kleine lekkage te verhelpen. Dan hebben wij het nog niet eens over de eventuele verkoopprijs van uw woning. Die ligt aanzienlijk hoger, omdat over uw dak (huis) geen grauwsluier hangt.

 

Dakreiniging

Professionele dakreiniging zonder gebruik te maken van schadelijke middelen

De Koning Gevelreiniging en Dakreiniging maakt in principe geen gebruik van middelen die schadelijk zijn voor het milieu. Ook maken wij voor het duurzaam schoonmaken van dakpannen bewust geen gebruik van hogedruk technieken. Zeker wanneer dakpannen ouder worden is de kans op beschadigingen met hogedruk reinigingstechnieken behoorlijk groot. Wij vertellen u graag meer over de techniek die wij gebruiken. Mocht blijken dat de waterafstotende toplaag van uw dakpannen slijtageplekken begint te krijgen en als gevolg van erosie poreus beginnen te worden dan kunt u uw dakpannen laten impregneren. Zij kunnen dan tenminste nog 10 jaar mee en hun werk doen.

Aantrekkelijke combinatiekorting gevelreiniging en dakreiniging

Steeds meer klanten van De Koning Gevelreiniging en Dakreiniging kiezen voor een complete onderhoudsbeurt van hun woning. Wanneer onze collega’s hun werkzaamheden hebben afgerond ziet uw woning er aan de buitenkant weer als nieuw uit en is deze het stralend middelpunt van uw straat geworden. 

Overweegt u ook gevelreiniging en dakreiniging?

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen