Dakreiniging kosten zorgen voor forse besparing onderhoud

Dakpannen en gevelstenen gaan zonder problemen veel langer mee

 

Weinig investeringen zorgen voor zulke spectaculaire kostenbesparingen en verbeteringen als de dakreiniging kosten. Voorwaarde is wel, dat de werkzaamheden door gecertificeerde dakreinigers én gevelreinigers als De Koning uit Oss worden gedaan, die aantoonbaar verstand van daken en gevels hebben. Dan is succes verzekerd en verdubbelt de levensduur van uw dakpannen. Hoe kan dat zult u zich wellicht afvragen?

Gratis offerte

Offerte formulier

Waarom gaan dakpannen langer mee als zij goed onderhouden worden?

Door invloeden van buitenaf slijt de dunne waterafstotende toplaag van dakpannen. Oorzaken zijn de brandende zon, wind in combinatie met zand, zure regen, atmosferische vervuiling en grote temperatuurverschillen. Na verloop van 10 jaar ontstaan zwakke plekjes in de waterafstotende toplaag. Wanneer deze slijtage optreedt, krijgen we te maken met organisch slijtage. Algen en mossen zien hun kans schoon en komen tot ontwikkeling. De minuscule worteltjes halen via de poriën van dakpannen water en voedingstoffen binnen. Scheurvorming en kleine lekkages zijn het gevolg. Om dit proces te stoppen en zelfs te voorkomen moeten de dakpannen intensief gereinigd worden en dient de waterafstotende toplaag hersteld te worden. Doet u dit op tijd dan gaan uw dakpannen tot wel 2 keer zo lang mee. Laat u daarom niet tegenhouden vanwege de dakreiniging kosten, want deze zijn slechts een fractie van de kosten van dakpannen vervangen.

Dakreinigers ervoor

Ervoor

Dakreinigers erna

Erna

Dakreiniging en gevelreiniging maken van uw woning een blikvanger

Ook wanneer u van plan bent om uw woning of bedrijfsruimte te verkopen kan het laten reinigen van uw dakpannen en gevels zorgen voor een significant hogere verkoopprijs. Na een complete reinigingsbeurt door de gecertificeerde specialisten van De Koning Dak en Gevelreiniging ziet uw woning er weer als nieuw uit. Zonder overdrijven is uw woning of bedrijfspand de blijkvanger geworden van de wijk. De dakreiniging kosten vallen in het niet bij de meeropbrengst die u voor uw woning of bedrijfspand heeft gekregen. Samengevat. De dakreiniging kosten verdient u dubbel en dwars terug.

Wilt u weten wat de kosten voor het professioneel laten reinigen van uw dakpannen, gevelstenen en impregneren zijn? Stuur dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte uw gegevens in via ons contactformulier

Vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen