Dakreinigers met verstand van gevels én pannendaken

U ontvangt 10 jaar fabrieksgarantie op het impregneer dat wij gebruiken

 

De mensen van de Koning Gevelreiniging en onderhoud uit Oss zijn van oudsher gecertificeerde gevelspecialisten, die door geheel Nederland haar specialistische diensten aanbieden. Vandaar dat u onze bedrijfswagens overal tegenkomt. De afgelopen jaren worden wij wekelijks benaderd door klanten of wij ook pannendaken reinigen. Klanten zijn zo tevreden over de hoge kwaliteit van onze diensten, dat men dan graag ook de dakpannen door ons wil laten reinigen. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om de meeste van onze gecertificeerde gevelreinigers ook op te leiden tot gecertificeerde dakreinigers.

Gratis offerte

Offerte formulier

De Koning Oss de specialist voor compleet onderhoud van uw woning

Om aan onze relaties voortaan ook een totaalpakket aan te kunnen bieden voor het compleet reinigen van woningen en bedrijfspanden zijn onze ervaren collega’s opgeleid tot gecertificeerde dakreinigers. Op deze wijze kunnen wij voortaan zowel het reinigen van uw gevels als dat van de dakpannen verzorgen. De uitbreiding van ons dienstenpakket levert voor al onze klanten interessante kortingen op, omdat wij kunnen gaan werken met aantrekkelijke combinatietarieven. Bovendien heeft u bij De Koning Dak en Gevelreiniging de garantie, dat onze dakreinigers dezelfde hoge kwaliteit leveren als onze gevelreinigers.

Dakreinigers ervoor

Ervoor

Dakreinigers erna

Erna

Spectaculaire combinatietarieven in 2022 bij onze dakreinigers

Wanneer u ons benadert voor een maatwerk offerte gevel en dakpannen reinigen komt een van onze gecertificeerde dakreinigers op afspraak naar u toe. Hij kijkt dan hoe de conditie van uw dakpannen is en brengt de afmetingen van uw dak in kaart. Bent u een bestaande klant, dan zijn het aantal vierkante meters van de gevels bij ons bekend. Op basis hiervan ontvangt u een maatwerk offerte die 15 dagen geldig is. Wij adviseren u om net als bij uw gevels ook bij dakpannen reinigen te kiezen voor het laten aanbrengen van ons impregneermiddel, dat de waterafstotende toplaag weer in topconditie brengt. Wanneer u het complete pakket diensten bij ons afneemt dan krijgt u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie op het unieke impregneermiddel dat wij gebruiken voor het herstellen van de waterafstotende toplaag.

 Wilt u weten wat de investeringskosten zijn voor het reinigen van uw dakpannen inclusief impregneren door een van onze gecertificeerde dakreinigers? Stuur dan een e-mail naar het contactformulier. Wij komen dan op afspraak vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een maatwerk offerte die 15 dagen geldig is.

Vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen