Dakpannen reinigen zonder gebruik te maken van hogedruk

Kans op schade aan uw dakpannen en uw huis is verwaarloosbaar

 

Op het gebied van gevelstenen en dakpannen reinigen is De Koning Gevelreiniging en Dakreiniging uit het Noord-Brabantse Oss landelijk gezien steeds meer een begrip aan het worden. Dit heeft ons bedrijf te danken aan haar gemotiveerde collega’s, het moderne machinepark en de hoge kwaliteit die wij nastreven. Hierdoor krijgen wij van vrijwel al onze klanten een 5 ***** beoordeling in Google en daar zijn wij als collega’s trots op.

Gratis offerte

Offerte formulier

Wij zijn trots wanneer een klant tevreden is over ons werk

Zoals de bedrijfsnaam al verondersteld is de Koning Gevelreiniging en onderhoud een echte gevelspecialist, die u in kan schakelen voor alle denkbare gevelwerken. Denk hierbij aan zaken als gevel impregneren, gevel stoomreinigen, Torbo zandstralen, voegen vervangen en graffiti verwijderen. Uitgangspunt is het leveren van een hoge kwaliteit. Om dit te kunnen doen kunnen onze collega’s beschikken over een geavanceerd machinepark en A-merk materialen, die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld 10 jaar fabrieksgarantie aanbieden op impregneren.

 Omdat wij van steeds meer klanten de vraag kregen of wij in ons dienstenpakket ook dakpannen reinigen hadden, zijn wij ons gaan oriënteren welke systemen er op de markt waren. Op basis van de duurzaamheid en effectiviteit hebben wij gekozen voor het Softwash systeem. Dit is een reinigingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van lage druk en biologisch afbreekbare middelen. Via deze unieke dakpannen reinigen methode pakken we algen, bacteriën, mossen, schimmels en organische vervuiling aan. Resultaat is dat het te reinigen oppervlak weer grondig schoon wordt.

dakpannen reinigen

Zonder hogedruk worden de dakpannen tot in de poriën gereinigd

Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van hogedruk, waardoor er geen kans op schade aan uw woning is. Een ander groot voordeel is, dat de vervuiling tot bij de wortels wordt aangepakt. Het voordeel hiervan is, dat de dakpannen soms tot wel 3 tot 5 keer langer schoon blijven. Door gelijktijdig voor duurzaam gevelstenen als dakpannen reinigen te kiezen ziet uw woning er aan de buitenzijde voor langere tijd weer als nieuw uit. Bovendien kunt u ook nog eens profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen