Dakpannen reinigen prijs is bij ons altijd een all-in prijs!

Bij De Koning Dakreiniging weet u waar u als klant aan toe bent

U doet er verstandig aan om periodiek uw dakpannen te laten reinigen, omdat u de levensduur van uw pannendak dan kunt verdubbelen. Steeds meer eigenaren van bedrijfspanden en huizen laten dit daarom doen. Vrijwel dagelijks ontvangen wij dan ook telefoontjes en e-mails waarin gevraagd wordt wat bij ons de dakpannen reinigen prijs is. Omdat de actuele conditie en de oppervlakte van elk pannendak uniek is werken wij als gecertificeerd dak- en gevelreinigingsbedrijf uitsluitend met maatwerk prijzen. Door bewust voor deze werkwijze te kiezen weten zowel u als wij hoe hoog de eventuele kosten zijn. Daarom komen wij op afspraak gratis bij u langs om onder andere de conditie van uw dakpannen en de oppervlakte van de te reinigen dakpannen in kaart te brengen. Ook wordt door ons gekeken naar de bereikbaarheid van uw dak. Wanneer dat in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een maatwerk offerte met daarin de dakpannen reinigen prijs. Hierin zijn alle kosten opgenomen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Gratis offerte

Offerte formulier

Uw dakpannen worden zonder hogedruk tot in de poriën gereinigd

Als 5 ***** dak- en gevelreinigingsbedrijf kiezen wij voor u, in onze ogen, de beste en duurzaamste oplossing. Wij maken voor dakpannen reinigen bewust geen gebruik van hogedruk. Hiermee wordt voorkomen dat er geen kans op schade aan het dak van uw woning ontstaat. In de praktijk horen wij maar al te vaak, dat er na het dakpannen reinigen met hogedruk kleine lekkages zijn ontstaan in een dak. Wij passen daarom de soft washing methode toe. Deze methode zorgt ervoor dat de vervuiling tot in de wortels wordt aangepakt. Bovendien blijkt uit ervaring van branchegenoten, dat de dakpannen soms tot wel 3 tot 5 keer langer schoon blijven. Een ander voordeel is, dat de dakpannen reinigen prijs in veel gevallen bovendien lager is dan wanneer u voor reinigen onder hoge druk kiest.

dakpannen reinigen

Combinatiekorting dakpannen reinigen en gevelstenen reinigen

Door gelijktijdig voor duurzaam gevelstenen als dakpannen reinigen te kiezen ziet uw woning er aan de buitenzijde voor langere tijd weer als nieuw uit. Bovendien kunt u in 2022 profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting. 

Wilt u ook het gevoel hebben dat u in een ‘nieuwe woning’ woont?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen