Dakpannen reinigen kosten bij de Koning Dakreiniging Oss

Aantrekkelijke introductiekortingen in 2022 bij combinatieopdrachten

 

De Koning Gevelreiniging uit Oss is bij veel bedrijven en particulieren vooral bekend om haar kennis en het vakmanschap op het gebied van geveltechniek. Velen schakelen ons daarom in voor gecertificeerd gevel reinigen, impregneren en graffiti verwijderen in het gehele land. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig de vraag voorgelegd gekregen of onze gecertificeerde specialisten ook dakpannen reinigen. Tot voor kort hebben wij hier ontkennend antwoord op moeten geven. Hier is verandering in gekomen. Sinds enkele maanden hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met dakpannen reinigen en kunnen wij klanten aantrekkelijke dakpannen reinigen kosten aanbieden. Helemaal wanneer u als opdrachtgever kiest voor zowel gevel reinigen als dakpannen reinigen. U kunt in 2022 dan profiteren van aantrekkelijke combinatie kortingen.

Gratis offerte

Offerte formulier

Hoge combinatiekortingen op dakpannen reinigen kosten in 2022

Het is in 2022 bijzonder interessant om voor zowel gevel reinigen als dakpannen reinigen te kiezen. Waarom? Omdat wij in 2022 voor het eerst deze dienst aanbieden en deze extra willen promoten ontvangt u een aantrekkelijke korting op de dakpannen reinigen kosten. Voorwaarde is wel, dat de dak- en gevelwerken in 2022 worden uitgevoerd. Wanneer wij onze gecertificeerde reinigingswerkzaamheden hebben uitgevoerd, dan ziet uw woning of bedrijfspand er weer strak uit. Het is in de positieve zin van het woord een echte blikvanger geworden. Dit is helemaal het geval wanneer er meerdere woningen van hetzelfde type en bouwjaar bij of naast elkaar staan. Het lijkt wel of er een nieuwe woning is neergezet. Zeker bij eventuele verkoop zal dit voor een significante meeropbrengst gaan zorgen.

Dakreinigers ervoor

Ervoor

Dak reinigen erna

Erna

Bespaar niet op het laten impregneren van uw gevelstenen en dakpannen

Wanneer u de dakpannen van uw woning of bedrijfspand laat reinigen zien deze er na de behandeling in veel gevallen als nieuw uit. Schijn bedriegt echter. Algen, mossen en vervuiling kunnen alleen tot ontwikkeling komen, wanneer de dunne waterafstotende toplaag slijtage plekken begint te krijgen. Na het reinigen zijn de dakpannen weliswaar tot in de poriën schoon, maar als gevolg van een steeds verder afbrokkelende toplaag zullen algen, mossen en vervuiling versneld terugkeren. Ons speciale impregneermiddel herstelt deze waterafstotende toplaag en gaat aangroei sterk tegen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat de dakpannen reinigen kosten voor uw bedrijfspand of woning zijn?

Vraag dan een vrijblijvende maatwerk offerte aan.