Collectief daken reinigen geeft uw straat een upgrade  

Levensduur dakpannen verdubbelt en u profiteert van collectiviteitskorting  

 

U doet er verstandig aan om eens in de 10 tot 15 jaar uw pannendak te laten reinigen, want dan zal er ongetwijfeld sprake zijn van algen, mossen, atmosferische vervuiling op uw dakpannen. U kunt dit eenvoudig zien wanneer er als het ware een blauw groene gloed zichtbaar aan het worden is. Vaak wordt dit ook wel een grauwsluier genoemd. Wanneer u in een eengezinswoning (rijtjeswoning) woont is het interessant om dit collectief te laten doen, want uw buren in de straat hebben ongetwijfeld met hetzelfde probleem te maken. Wanneer meerdere buren meedoen met collectief daken reinigen, dan levert dit bij De Koning Gevelreiniging en Dakreiniging een fikse collectiviteitskorting voor daken reinigen op.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Waarom kiezen voor collectief daken reinigen door erkend specialist? 

Als u samen met uw buren collectief voor daken reinigen kiest, dan zullen de woningen in de positieve zin van het woord eruit springen. Ze zien er een stuk beter uit. Dit effect wordt nog eens versterkt als u ook voor gevelreinigen kiest. Wanneer wij zowel alle daken als alle gevels hebben gereinigd, dan lijkt het of de woningen in uw straat later zijn gebouwd in de wijk. U mag van ons aannemen, dat dit bij een eventuele verkoop van een woning bij u in de straat zorgt voor een meeropbrengst die op kan lopen tot 25%. Maar weet u wat voor u en uw buren veel belangrijker is? Wanneer u en uw buren periodiek voor daken reinigen en gevels reinigen hebben gekozen door een erkend specialist, dan zult u in de loop der tijd gaan ervaren, dat u en uw buren geen problemen hebben met de daken en gevels van jullie woning. In tegenstelling tot vergelijkbare woningen in uw wijk.  

 

Daken reinigen zonder gebruik te maken van hogedruk technieken 

Om de kans op schade aan uw dakpannen tijdens het daken reinigen tot een minimum te beperken maken wij bewust geen gebruik van hogedruk technieken. Vaak horen wij, dat vooral bij oudere dakpannen het risico op beschadigingen in de vorm van kleine scheurtjes in onze ogen te groot is. Daarom kiezen wij bewust voor de soft washing methode. Indien wij constateren dat uw dakpannen slijtageplekken beginnen te krijgen en zelfs poreus worden, dan kunt u deze laten impregneren. Wanneer dit gedaan is, dan kunnen uw dakpannen en die van uw buren tenminste nog 10 jaar probleemloos mee.  

Steeds meer klanten van De Koning Gevelreiniging en Dakreiniging kiezen voor een complete 5 ***** onderhoudsbeurt van hun woning. De verklaring hiervoor is simpel. Na het daken en gevel reinigen ziet elke woning er aan de buitenkant weer als nieuw uit.

Dakreiniging

Overweegt u ook complete gevelreiniging en dakreiniging?

Vraag dan een vrijblijvende maatwerk offerte op locatie aan  bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen