Dak reiniging met een duurzaam beter eind resultaat

Uw dakpannen blijven tot wel drie keer langer schoon

 

De Koning Gevelreiniging en onderhoud uit Oss wordt door steeds meer eigenaren van woningen en bedrijfspanden ingeschakeld voor het onderhoud van gevels. Dit hebben wij vooral te danken aan mond-tot-mond reclame van tevreden klanten. In begin 2022 zijn wij ook gestart met het aanbieden van duurzame dakreiniging in de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland. Wij mogen stellen met een overweldigend resultaat.

Gratis offerte

Offerte formulier
Dakreinigen

Dak reiniging van hoge kwaliteit in combinatie met 5 ***** gevelreiniging

Toen wij begin 2022 zijn gestart met het aanbieden van duurzame dakreiniging diensten hebben wij dit kenbaar gemaakt aan onze bestaande relaties. Wij hoopten bestaande klanten ook voor dakreiniging binnen te kunnen halen door een combinatie tarief aan te bieden. De ronduit overweldigende belangstelling voor onze nieuwe duurzame dakreiniging verraste ons volkomen. Bijna 50% van ons klantenbestand gaf aan ook belangstelling te hebben voor duurzame dak reiniging.

Uw dakpannen worden tot in de poriën gereinigd zonder hogedruk

Omdat wij van gevelreinigingsklanten regelmatig te horen krijgen, dat zij negatieve ervaringen (gebroken en gescheurde dakpannen) hebben opgedaan met het onder hogedruk laten reinigen van dakpannen hebben wij besloten voor een milieuvriendelijk duurzaam Softwash systeem te kiezen. Dit systeem maakt geen gebruik van hogedruk waardoor de kans op schade aan uw dakpannen tot een minimum beperkt blijft. Een ander voordeel is, dat de vervuiling tot bij de wortels wordt aangepakt. Hierdoor blijven uw dakpannen tot wel drie keer langer zichtbaar schoon.

 

Profiteer van de aantrekkelijke combinatiekorting die in 2022 van toepassing is voor gevelreiniging en dak reiniging.

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen