Dak reinigen kosten wegen royaal op tegen de voordelen

Levensduur dakpannen verdubbelt en zien er weer als nieuw uit

 

Het is voor de levensduur van uw dakpannen belangrijk dat u periodiek uw dakpannen laat schoonmaken door een gecertificeerd bedrijf als De Koning Dakreiniging. Wanneer u dit in combinatie met uw gevels laat doen ziet uw woning aan de buitenzijde er weer als nieuw uit. Dit zorgt voor een meerwaarde bij verkoop. Bovendien verdubbelt de levensduur van uw dakpannen en is de kans op vochtproblemen te verwaarlozen. Het is dan ook onterecht, dat eigenaren opzien tegen de periodieke dak reinigen kosten.

Gratis offerte

Offerte formulier

Wat zijn de dak reinigen kosten bij De Koning Dak- en Gevelreiniging Oss?

Steeds meer eigenaren van bedrijfspanden en woningen worden zich bewust van het feit, dat ook dakpannen periodiek onderhouden moeten worden. Dat blijkt uit de telefoontjes die wij dagelijks krijgen met de vraag wat bij ons de dak reinigen kosten zijn. Omdat wij alleen werken met maatwerk prijzen, die gebaseerd zijn op de actuele conditie van uw dakpannen, kunnen wij u hier pas een antwoord op geven wanneer wij uw dakpannen hebben geïnspecteerd en de afmetingen van uw dak in kaart hebben gebracht.

Dak reinigen ervoor

Ervoor

Dak reinigen erna

Erna

Andere onderdelen die van invloed zijn op de dak reinigen kosten

Niet alleen de conditie van uw dakpannen en oppervlakte van het dak bepalen de hoogte van de maatwerk offerte. Wilt u de dunne waterafstotende toplaag geheel laten herstellen met een speciaal impregneermiddel en wilt u ook de gevels van uw woning of bedrijfspand laten reinigen en impregneren. Wanneer u dit inderdaad van plan bent om te laten doen, dan kunt u profiteren van een aantrekkelijke combinatiekorting. Kortom van voor prijzen die men aanbiedt klinkt mooi maar blijken in de praktijk totaal niet te kloppen met de realiteit.

Ons advies. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte op maat. U weet dan snel wat daadwerkelijk de dak reinigen kosten zijn bij De Koning Dakreiniging voor het reinigen van uw dakpannen.

 

Vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen