Buitenmuur reinigen
specialiteit de Koning
Gevelreiniging

Kwaliteit buitenmuren bepaalt het leefklimaat in een woning

De meeste woningbezitters en bedrijven staan er niet bij stil hoe groot de positieve invloed van een buitenmuur reinigen is op het leefklimaat in een woning of bedrijf. Deze invloed is namelijk groot te nomen. Daarnaast leren ervaringscijfers, dat de waarde van huizen en bedrijfspanden significant toeneemt wanneer de muren zijn schoongemaakt door een ervaren speciallist van De Koning gevelreiniging. Wij lichten dit graag toe.

Gratis offerte

Offerte formulier
Hydrofoberen

Invloed buitenmuur reinigen op het leefklimaat in een woning

Buitenmuren staan 24 uur per dag onder invloed van weersinvloeden. Zon, regen, vorst en wind belasten afwisselend de bakstenen en het cement van de voegen. Zeker het eerste decennium zal de invloed verwaarloosbaar zijn. Echter zijn er meer externe factoren van invloed. Denk hierbij aan fijnstof, algen, mossen die als het ware hun kans afwachten wanneer als gevolg van de werking van een woning scheurtjes ontstaan. Wanneer u niet op tijd actie onderneemt zal het u verbazen hoe snel mossen en algen zich ontwikkelen. Professioneel een buitenmuur reinigen zorgt er voor, dat mossen en algen hun verwoestende werking niet kunnen uitvoeren.

Bent u te laat? Dan ontstaat er als gevolg van vochtdoorslag buitenmuur water in de spouwmuur. Al vrij snel zullen zich schimmels ontwikkelen en komen er chemische processen op gang. Bewoners met gevoelige luchtwegen krijgen hier last van en in de woning hangt een licht muffe geur. In het slechtste geval ontstaan er zelfs vochtplekken op de binnenmuren van kamers. Het moge duidelijk zijn, dat u dit als woningeigenaar voor wilt zijn. Periodiek uw buitenmuren controleren op scheurtjes, aanslag en vochtplekken voorkomt deze problemen. Wanneer u een toename constateert laat dan uw buitenmuur reinigen.

Buitenmuur reinigen uitbesteden aan De Koning gevelreiniging

Wanneer u De Koning gevelreiniging inschakelt voor professioneel buitenmuur reinigen controleert onze specialist eerst of uw vermoedens correct zijn. Wanneer die inderdaad kloppen ontvangt u een maatwerk offerte. Na uw akkoord wordt begonnen met buitenmuur reinigen. Wij gebruiken hiervoor de milieuvriendelijke stoom cleaning methode. Na een professionele behandeling zien uw buitenmuren er weer als nieuw uit. Veel mensen zullen denken dat uw woning nieuw is, omdat de grauwsluier is verdwenen. Om uw buitenmuren weer in topconditie te brengen adviseren wij om uw muren met een waterafstotende coating te laten behandelen. Niet alleen zien de buitenmuren er dan als nieuw uit, maar dat geldt ook voor de werking van uw stenen.

Profiteer van combinatietarief buitenmuur reinigen en impregneren

Wilt u een aantrekkelijke offerte voor buitenmuur reinigen eventueel in combinatie met impregneren? Neem dan beslist contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact