Buitenmuur impregneren
door Gevelreiniging
de Koning

Impregneren van een buitenmuur vaak in combinatie gevelreiniging

Professioneel een buitenmuur impregneren gebeurt meestal in combinatie met een complete gevelreiniging. Waarom laten bewoners en bedrijven dit doen? Hier liggen verschillende redenen aan ten grondslag. Na een intensieve gevelreiniging zien uw buitenmuren er niet alleen als nieuw uit, maar zeker bij sterk vervuilde plekken in de buitenmuur kan de toplaag van de stenen lichtelijk poreus zijn geworden. Dankzij professioneel buitenmuur impregneren worden de stenen waterdicht gemaakt en komt er een beschermingslaag over de stenen heen. Deze laag beperkt de vorming van aanslag, mossen en schimmels. Bovendien kan vuil zich bijna niet meer hechten aan de muur. Vochtdoorslag behoort tot het verleden en het woon- en leefklimaat in een woning verbetert sterk. Mensen met gevoelige luchtwegen merken het verschil binnen enkele weken.

Gratis offerte

Offerte formulier

Buitenmuur impregneren zorgt voor behoud van uw woning

Niet alleen zorgt een buitenmuur impregneren voor een sterke verbetering van het woon- en leefklimaat in uw woning. Ook zorgt de beschermlaag van het impregneer er voor, dat de muren van uw woning veel minder te maken krijgen met scheuren en loszittende stenen. Dit zie je vaak bij woningen die 40 – 50 jaar oud zijn. Het gevolg is, dat dan door een gespecialiseerd bedrijf de voegen vernieuwd en loszittende stenen vervangen moeten worden. Gevelrenovatie is een kostbare ingreep. Door op tijd en met grote regelmaat uw buitenmuren te controleren weet u precies wanneer het tijd is voor buitenmuur impregneren. Wanneer u dit door de specialisten van Gevelreiniging de Koning laat doen, controleren zij periodiek de status van uw buitenmuren. U kunt dan een leven lang onbezorgd wonen.

Combinatietarief buitenmuur impregneren is een stuk voordeliger

Wanneer u Gevelreiniging de Koning inschakelt voor zowel het reinigen van uw buitenmuren als buitenmuur impregneren profiteert u van een combinatietarief. Het tarief voor buitenmuur impregneren ligt dan aanmerkelijk lager. Op zichzelf eenvoudig te verklaren, omdat onze ervaren gevelreinigingsspecialist beide werkzaamheden kan combineren.

Gevelreiniging en buitenmuur impregneren

Wilt u uw woning of bedrijfspand er als nieuw uit laten zien en nog vele jaren onbezorgd kunnen genieten? Professionele en betaalbare gevelreiniging door de Koning gevelreiniging in combinatie met buitenmuur impregneren maakt dit mogelijk.