Bij voegbedrijf De Koning nu ook scheurherstel muren mogelijk  

Scheuren in buitenmuren komen onze voegers tijdens het uithakken en vernieuwen van oude voegen regelmatig tegen. Tot voor enkele maanden schakelden wij hiervoor ervaren en gekwalificeerde metselbedrijven en metselaars van bevriende gevelspecialisten in. Echter vanwege een tekort aan dit soort vakmensen kregen onze voegers steeds meer te maken met vertragingen. Ze moesten wachten tot de scheuren gerepareerd werden. Aangezien wij als gecertificeerd gevelspecialist bekend staan om het nakomen van onze afspraken en het leveren van vakwerk heeft onze directie besloten om onze dienstverlening uit te breiden. Sinds enkele maanden kunnen wij nu in eigen beheer scheuren in buitenmuren herstellen.

Voor herstellen scheuren maken wij gebruik van wokkels

Onze gevelspecialisten maken voor het herstel van scheuren in gevels gebruik van wokkels. (Niet te verwarren met chips). Wokkels zijn roestvrijstalen spouwankers waarmee onze specialisten de verbinding in een gescheurd metselwerk duurzaam kunnen herstellen. Wij doen dit door de wokkels te plaatsen in voegen die wij uitslijpen tot een diepte van 40 tot 70 millimeter. Daarna worden de wokkels vastgezet met een krimpvrij 2-componenten mortel. Wanneer dat opgedroogd is worden de voegen weer dichtgemaakt en is het gescheurde metselwerk visueel volledig hersteld.

Heeft u last van scheuren in uw gevel(s)?

Neem dan voor een kosteloze gevelinspectie op locatie contact met de gevelinspecteur van De Koning gevelreiniging en onderhoud uit Oss op. U kunt ons in het gehele land inschakelen uitgezonderd de Waddeneilanden.