Anti graffiti coating voor professioneel gebruik

Professionele anti graffiti coating voor een duurzaam resultaat

Steeds meer gemeenten en winkeliers maken gebruik van de diensten van De Koning Gevelreiniging, omdat wij binnen 48 uur graffiti verwijderen in geheel Nederland. (Uitgezonderd de Waddeneilanden). Wanneer onze specialisten graffiti verwijderd hebben behandelen wij het schoongemaakte object standaard met professionele anti graffiti coating.

Anti graffiti coating maakt een object minder aantrekkelijk

Bij De Koning Gevelreiniging behandelen we elk schoongemaakt object met duurzame anti graffiti coating. Deze speciale coating beschermd alle oppervlakken tegen de hechting van spuitverf, viltstiften, vet en vuil. Mocht een object toch opnieuw bewerkt worden zorgt de anti graffiti coating er voor, dat een object veel eenvoudiger schoongemaakt kan worden. Wellicht overbodig om te vermelden: Anti graffiti coating kan helaas geen graffiti voorkomen, maar maakt het vanwege de unieke samenstelling een stuk moeilijker om een graffiti te maken. Er mag gesteld worden dat onze ervaring is, dat een behandeld object aanzienlijk minder gebruikt wordt als ondergrond voor graffiti.

Kenmerken van onze anti graffiti coating

De Koning Gevelreiniging draagt het milieu een warm hart toe. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van technieken en stoffen die ons milieu niet belasten. Denk bijvoorbeeld aan onze stoom cleaning methode die wij gebruiken voor het reinigen van gevels. Hier komen geen chemicaliën aan te pas, maar enkel kokend water onder hoge druk. De anti graffiti coating die wij gebruiken is de milieuvriendelijkste op zijn gebied. Lees onderstaand de kenmerken:

  • PH neutraal
  • Niet giftig
  • Niet ontvlambaar
  • Niet gevaarlijk
  • Niet water geneutraliseerd
  • Biologisch afbreekbaar
  • Niet schadelijk voor het milieu

Voor binnen 48 uur graffiti verwijderen en nabehandelen met anti graffiti coating

Neem contact met ons op